Kundcase

IT-support

Bergs Timber AB är en koncern inom skogsindustrin som producerar och säljer sågade och vidareförädlade trävaror. En väl fungerande IT-miljö har blivit allt viktigare i takt med att mer och mer blir digitaliserat. Detta ställer högre och högre krav på IT-avdelningen.

Läs mer Ladda ned som pdf

Trådlöst nätverk i världsklass

AB Gustaf Kährs tillverkar trägolv och finns på drygt 20 ställen runt om i världen. Stabil åtkomst till de olika IT-systemen är extremt viktigt oavsett vart man befinner sig. För att säkerställa denna åtkomst finns ett behov av modernt och snabbt trådlöst nätverk.

Läs mer Ladda ned som pdf

Mobil arbetsplats

Yaskawa Nordic AB tillverkar industrirobotar och finns på drygt 20 ställen i Europa. Förutom personalen på respektive kontor förekommer en hel del resor mellan kontoren och till kunder runt om i Europa. Inom Yaskawa finns en mängd applikationer som personalen behöver åtkomst till på ett säkert och effektivt sätt oberoende av vart man befinner sig.

Läs mer Ladda ned som pdf

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.