yaskawa-logo

Mobil arbetsplats

Behovet

Yaskawa Nordic AB tillverkar industrirobotar och finns på drygt 20 ställen i Europa. Förutom personalen på respektive kontor förekommer en hel del resor mellan kontoren och till kunder runt om i Europa.

Inom Yaskawa finns en mängd applikationer som personalen behöver åtkomst till på ett säkert och effektivt sätt oberoende av vart man befinner sig.

Lösningen

Tillsammans med Advitum skapades en mobil arbetsplats baserad på Citrix olika produkter. Lösningen baseras på en fullt redundant design med två olika siter för att säkerställa att användarna alltid kan starta och använda sina applikationer.

Resultatet

För användarna inom Yaskawa innebär den nya mobila arbetsplatsen att man kan välja att arbeta när man vill, från vilken enhet som helst samt oavsett vart man befinner sig.

Vad säger Yaskawa?

”Med lösningen för mobil arbetsplats kan vi erbjuda alla våra användare möjligheten till ett flexibelt arbetssätt. Advitum har stöttat oss på ett mycket bra sätt, både strategiskt och rent tekniskt under införandet”

Andreé Bengtsson, IT-coordinator, Yaskawa Nordic AB

Ladda ned som PDF

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.