Advitum Premiumavtal - Advitum

Advitum Premiumavtal

Publicerad 1 oktober 2018 i Okategoriserad av Markus Persson

Utvecklingen inom IT och digitalisering accelerarar oerhört snabbt och begrepp som Artifical Intelligence, Block chain, Internet of Things, Big data osv tar allt större plats i media och det är trender som kommer att påverka alla organisationer förr eller senare.

I kontrast till detta kan man ställa det faktum att många IT-avdelningar kämpar för att hänga med i utveklingen, förstå och tillföra kundvärde till sin organisation och samtidigt se till så att användarna kan använda IT-systemen på ett säkert och effektivt sätt.

Ofta har man fullt upp med det dagliga och agerar till stor del händelsestyrt och tvingas prioritera underhåll av befintlig miljö på bekostnad av utveckling och möjligheten att skapa ett mervärde med IT för sin organisation.

Vi på Advitum känner igen situationen och har genom åren hjälpt många organisationer med avlastning så att ett större fokus kan läggas på att skapa värde för sin organisation genom digitalisering. Vi på Advitum är experter på att hjälpa till med att den grundläggande IT-infrastrukturen fungerar tillfredställande.

Ett exempel på hur vi arbetar med våra kunder är Advitum Premiumavtal som innebär att Advitum tar ansvar för stora delar av den grundläggande IT-infrastrukturen och supporten till slutanvändarna, exempel på vad du som kund får genom avtalet är

  • En erfaren partner inom IT med fokus på kundvärde och affärsnytta
  • Garanterad tillgång till expertkonsulter inom IT-infrastruktur
  • Garanterad inställelsetid vid driftstörningar i IT-miljön
  • Slutanvändarsupport genom vår helpdesk
  • Återkommande avstämningsmöte för att följa upp samarbetet samt planera framåt
  • Rabatt på Advitums erbjudande inom utbildning
  • Proaktiv bevakning av hela IT-miljön

Vill du också få mer tid över till utveckling och strategiskt arbete med IT-miljön, låt oss ta hand om din IT-infrastruktur. Vill du veta mer, kontakta Markus Persson på markus.persson@advitum.se eller 070-250 0817.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.