Advitum satsar på Citrix Netscaler SD-WAN - Advitum

Advitum satsar på Citrix Netscaler SD-WAN

Publicerad 11 april 2017 i Nyheter av Markus Persson

Software Defined Networks är en av de största trenderna inom IT-infrastruktur i nuläget och Citrix är med sin produkt Netscaler SD-WAN bland de branschledande tillverkarna och ett naturligt val för oss på Advitum att erbjuda våra kunder.

Citrix Netscaler SD-WAN arbetar på två sätt, dels komprimering av WAN-trafik. men även virtualisering av flera olika förbindelser mellan två siter. Dessa två koncept tillsammans innebär att användarna får en bättre upplevelse genom snabbare respons i applikationer samt högre tillgänglighet.

Utöver redundans och hastighet finns det också möjlighet att dela upp trafik mellan olika förbindelser, exempelvis att skicka viss trafik över MPLS och viss trafik via Internet.

1 april släppte Citrix sin certifiering för Netscaler SD-WAN och självklart var vi på Advitum genom Markus Lundberg en av de första att certifiera oss!

Kontakta oss gärna för en vidare diskussion eller läs mer på https://www.citrix.se/products/netscaler-sd-wan/

 

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.