Bloggat - Citrix Cloud, äntligen redo? - Advitum

Bloggat – Citrix Cloud, äntligen redo?

Publicerad 2 juli 2018 i Okategoriserad av Markus Lundberg

Under de sista veckorna innan lite välbehövlig semester har vi passat på att se till att Advitum har blivit certifierade för Citrix Cloud.

För Advitum är det viktigt att hålla jämna steg med Citrix som utvecklas och förändras i en rasande fart. Cloudtjänsterna är alltid först ut med nyheter och förändringar. Dessa uppdateringar rullas först därefter ut i de vanliga produktuppdateringarna som vi vet vid det här laget kommer ungefär kvartalsvis.

Således är det Citrix Cloud-lösningen du ska satsa på om du är ute efter innovativa lösningar och inte hinner vänta tills uppdateringarna släpps för on-premise varianterna. Varannan vecka släpps nyheter i produkterna för Citrix Cloud.

Markus Lundberg

En av de vanligaste frågorna vi får är Är Citrix Cloud moget? Och fungerar det verkligen? Svaret har inte varit ja alla gånger tidigare, men nu vågar vi påstå att när din organisation är redo, då är Citrix Cloud redo. Givetvis finns det saker kvar att jobba på för Citrix, men med utvecklingstakten i produkterna så finns det mesta runt hörnet.

Värdeorden för Citrix Cloud är FAST, SECURE, ADAPTABLE, SIMPLE

Det går snabbt att sätta upp en miljö i Citrix Cloud, inget tvivel om det. Manageringsverktygen håller tyvärr samma hastighet som en lokalt installerad dito.

Säkerheten ligger i att miljön uppdateras ständigt av Citrix själva och vi kan bara luta oss tillbaka medan Citrix sköter installationen av uppdateringarna på schemalagd basis.

Anpassningsbart, absolut det finns 100-tals olika sätt att bygga en miljö med Citrix Cloud-produkterna, däremot skulle jag inte kalla det enkelt att designa en hybrid Citrixmiljö, däremot är hanteringen av den precis lika enkel om som vanligt.

Vi adderar i och med detta följande Certifieringar till Advitums CV:

  • XenApp and XenDesktop Service on Citrix Cloud Certified
  • XenApp and XenDesktop Service Integration with Microsoft Azure Certified

Tveka inte att kontakta oss på Advitum om du vill diskutera kring vad Citrix Cloud skulle kunna innebära för just er organisation.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.