Bloggat - Citrix Sharefile "In Real Life" - Advitum

Bloggat – Citrix Sharefile ”In Real Life”

Publicerad 28 mars 2017 i Okategoriserad av Markus Persson

Nu har vi på Advitum använt Citrix Sharefile i flera år och vi är frälsta!

De absolut främsta anledningarna till det är följande funktioner

  • Väldigt intuitiva klienter till olika enheter med riktigt bra sökfunktioner
  • Hög säkerhet med hjälp av kryptering, två-faktors samt olika möjligheter att begränsa åtkomst
  • Funktion för digital signering
  • Integrerad kundportal

Funktioner som vi snart kommer att börja använda är bland annat olika typer av Workflows och kopplingar till Office 365.

Många tror att Onedrive och Citrix Sharefile är direkta konkurrenter men i själva verket så kompletterar Sharefile Onedrive på ett utmärkt sätt. En av fördelarna med Citrix Sharefile är bland annat att man enkelt kan integrera sin Onedrive i Sharefile så att man har en samlad vy mot sin fildelning, oavsett om det är Dropbox, Onedrive, Box eller Citrix Sharefile.

En annan stor fördel med Citrix Sharefile är att man som organisation kan välja om man vill ha sin fildata som molnlagring eller on-premise på egna servrar.

Vill du lära dig mer om Citrix Sharefile, kontakta oss på Advitum, läs också mer på följande länk https://www.sharefile.com/enterprise

 

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.