Bloggat - Igel Cloud Gateway - Advitum

Bloggat – Igel Cloud Gateway

Publicerad 28 mars 2017 i Okategoriserad av Seth Lindholm

Seth Lindholm, Advitum

Advitum besökte nyligen IGELs partnerevent för att upprätthålla Advitums partnerstatus och dessutom få se alla nyheter som Igel presenterar för sina enheter och lösningar.

Två av lösningarna tyckte jag var extra spännande Igel Cloud Gateway och deras nya usb-enhet som är mindre än husnyckeln, och som gör om vilken av dina andra enheter som helst till en tunn klient. Enheten är sedan automatiskt konfigurerad mot ert företags citrix-miljö.

Smidigt och säkert vid till exempel piloter av en miljö som är känslig, tänk vad skönt att kunna haka i ett usb-minne och testa av den nya citrix-miljön med vetskapen om att användarna när som helst kan gå tillbaka till den gamla miljön genom att boota om och dra ur usb-stickan.

Igel Cloud Gateway var mest spännande och är en bra lösning för redan existerande IGEL kunder som vill kunna skicka ut enheter till användare på remote-siter eller direkt hem till användare som arbetar hemifrån och sedan låta klienten själv hitta hela vägen till sin UMS för inställningar och management på ett säkert vis.

Igel Cloud Gateway kan implementeras i ert företags DMZ eller som en ren molntjänst.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.