Citrix Synergy 2019 närmar sig! - Advitum

Citrix Synergy 2019 närmar sig!

Publicerad 16 maj 2019 i Okategoriserad av Markus Lundberg

Tiden flyger fram så här på våren och det är återigen dags för Citrix årliga event, Citrix Synergy. I år i ett troligt soligt Atlanta. I år bevakar Seth Lindholm & Markus Lundberg eventet från Advitums sida.

Event av denna typ är alltid bra att åka på, det är fantastiskt att kunna bygga sin egen agenda där man plockar russinen ur kakan bland de 100-tals sessioner som erbjuds under veckan. Förutom att få höra det senaste i teknikväg blir man alltid drillad i vilka strategier som Citrix kommer jobba med under kommande år, och inte minst visioner kring vad som kommer i framtiden.

Utöver sessioner finns möjligheter att nätverka och träffa utvecklare och personer bakom de olika produkterna. Alltid givande att kunna prata med dem direkt kring utmaningar man stöter på hos våra kunder.

Slutligen så har man förbaskat trevligt tillsammans med leverantörer och kollegor i branschen.

Här kommer topp 3 på saker Markus & Seth skall bevaka under veckan.

Markus

  • Google är stor sponsor av eventet, kommer vi att få se bättre och djupare integrationer med googles produkter, Chromebooks m.m?
  • Citrix Cloud, här verkar innovationerna aldrig ta slut, troligt att vi kommer få höra mer om strategierna för Citrix Workspace och övriga Cloudlösningar.
  • Migreringar av on-premise miljöer till Citrix Cloud för våra kunder. Vad är nytt?

Seth

  • Citrix SD wan hur gör vi WAN länkarna ännu mer redundanta och höjer prestandan genom att aggregera flera länkar till en.
  • Citrix ADC (Netscaler) vad händer med next factor authentication? Hur skall våra kunder förbereda sig inför release 13.0 av Citrix ADC
  • Federationer genom netscalern – OpenID connect vad kan vi göra idag och hur ser framtiden ut.

Har du något du vill att vi tar reda på?

Skicka ett mail till någon av oss så skall vi ta det vidare.

Markus.lundberg@advitum.se

Seth.lindholm@advitum.se

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.