Advitum Live - Lösenord är ett J*v1@ mög! en titt i spåkulan kring lösenord - Advitum

Advitum Live – Lösenord är ett J*v1@ mög! en titt i spåkulan kring lösenord

Om man googlar på Passwordless får man drygt 1 miljon träffar, trots det slåss de flesta IT-avdelningar fortfarande med att få igenom kravet på komplexa lösenord och MFA-lösningar både med företagsledningen och med organisationens  användare, varför är det så?

Lösenord har länge varit ett hett omdebatterat ämne i IT-världen och kommer säkert att så förbli under många år framöver. Trots stora framsteg kring olika mekanismer för multifaktorautentisering och passwordless så kvarstår faktum att en stor del av alla  Cyberattacker härrör ifrån stulna lösenord. (80% av alla attacker riktar sig mot lösenord)

Under 45 min kommer våra experter att försöka reda ut begreppen samt vad man kan göra för att skydda sina identiteter på olika sätt. Vi kommer även att berätta om våra erfarenheter av Windows Hello och Passwordless.

Datum:  2021-04-16

Tid:  10:30 – 11:45

Kostnad:  Gratis

Talare:  Seth Lindolm, Advitum och Tountcher Eminov, Advitum

Format:  Advitum Live (Teams Liveevent)

Seth Lindholm, Advitum

Tountcher Eminov, Advitum

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.