Webinarie - Advitum Total Data Protection - Advitum

Webinarie – Advitum Total Data Protection

Cyberhoten mot företag och organisationer ökar för varje dag och så kommer det troligen att se ut inom överskådlig tid. Det säkraste sättet att skydda sig mot många av hoten är att säkerställa att man har full kontroll över sin data och att man gör vad som är möjligt för att säkerställa att datat är tillgängligt i alla olika typer av katastrofscenarier.

Med Advitum Total Data Protection (baserat på Datto) erbjuder vi en totallösning för att säkerställa att du alltid kommer åt din data, nästan oavsett vilken typ av extraordinär händelse som inträffar. Det enda som behövs är en appliance i ert lokala nätverk.

Med Advitum Total Data Protection får din organisation följande fördelar

  • Backup till en lokal server samt backup till molntjänst
  • Möjlighet att återställa till ordinarie lokala miljö (antingen ett helt VM eller separata filer)
  • Möjlighet att återställa och starta vitala system på lokal appliance för att upprätthålla driftmiljön om ordinarie servermiljö fallerar
  • Möjlighet att återställa och starta vitala system i molntjänsten med transparent åtkomst genom lokal appliance som agerar VPN Lan till Lan (vid större katastrofer)
  • Verifiering av återställningsmöjligheter en gång per dag genom att samtliga VM startas upp och en skärmdump med inloggningsbilden skickas som bekräftelse (Screenshot verification)
  • Samtliga backuper scannas efter Ransomware
  • Möjlighet att låta Advitum övervaka och sköta lösningen, Backup as a service

Tveka inte att anmäla dig till 45 intressanta och givande minuter på https://register.gotowebinar.com/register/8494407216127455235

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.