Citrix Synergy - Advitum

Citrix Synergy

Under hela fem fullspäckade dagar i maj 2019 genomförs Citrix Synergy som är en konferens där du som deltagare får ta del av väldigt mycket värdefull information inom IT-branschen.

Vi på Advitum kommer som vanligt att ordna en resa till Citrix Synergy tillsammans med våra kunder där vi erbjuder ett späckat schema.

Bland annat erbjuds följande under eventet

100-tals sessioner
Under konferensen hålls ett stort antal olika sessioner kring Citrix olika produkter såsom Citrix ADC, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Files, Citrix SD-WAN mm. Sessionerna hålls på både strategisk och teknisk nivå.

Vision och Technology keynotes
Här har du möjlighet att se in i kristallkulan kring vad Citrix har för tankar och ideér för framtida lösningar och strategier, men även lansering av nya produkter och versioner med nya spännande funktioner.

Instructor-lead learning labs
Passa på att utbilda dig inom det senaste från Citrix tillsammans med Citrix egna instruktörer, ofta finns även de som utvecklat produkterna med under utbildningarna.

Certification Center
Vill du även passa på att certifiera dig på Citrix produkter finns det möjlighet under veckan direkt i anslutning till konferensen.

Solutions Expo
I Solution Expo finns huvuddelen av ekosystemet kring Citrix i form av samarbetspartners och här har du möjlighet att träffa och diskutera kring intressanta lösningar.

Self-paced learning labs
Under hela veckan kommer det att finnas möjlighet att själv gå igenom laborationer inom Citrix senaste produkter och lösningar.

Träff med leverantörer
Under veckan kommer vi på Advitum att anordna träffar med leverantörer där nyheter och lösningar presenteras.

Affärsnyttan med att delta på Citrix Synergy är att du lär dig väldigt mycket om Citrix olika teknologier och visioner vilket medför att du kan på både teknisk och strategisk nivå utnyttja era befintliga investeringar på ett mer effektivt sätt.

Du kommer dessutom att bli guidad under veckan av Advitums Citrix-specialister.

Vill du läsa mer om eventet, se Citrix egen eventsida HÄR

Tveka inte att göra en intresseanmälan längre ned så kontaktar vi dig!

Datum: 19-24 maj

Plats: Atlanta, USA

Pris: 38 900SEK tom 2019-02-14, därefter 40 500 SEK (Flygresan tillkommer)

 

Anmäl dig till eventet Tillbaka

Anmälan

Anmäl dig till eventet "Citrix Synergy" (2019-05-19) genom att fylla i dina uppgifter nedan. Du får en bekräftelse av anmälan på mail.

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.