Frukostseminarie - mobilt arbetssätt - Advitum

Frukostseminarie – mobilt arbetssätt

26 oktober är ni välkomna till oss på Advitum i Karlskrona där vi tillsammans med vår samarbetspartner Softhouse bjuder in till frukostseminarie med fokus på mobilt arbetssätt.

Under morgonen kommer ni att få lyssna på två kortare presentationer med två olika tema

Mobil ärendehantering, Anders Johansson (Softhouse)
Har ni en verksamhet med medarbetare som jobbar på fältet?
Kan ni ibland uppleva att medarbetare saknar information för att utföra fältarbete eller att ni tappar information i återrapporteringen?

Vi vill gärna visa hur vi har hjälpt våra kunder med att införa mobil ärendehantering i deras verksamheter och hur man kan utnyttja potentialen i dagens smartphones för att underlätta och effektivisera fältarbete.

Uppnå full potential med din Citrix-lösning, Markus Lundberg (Advitum)
Visste du att din Citrixmiljö enbart kör på halvfart i vad du skulle kunna erbjuda dina medarbetare?
Under sessionen pratar vi om vad Citrix Workspace och Citrix Cloud skulle kunna tillföra er organisation i såväl affärsnytta som funktion!

Efter presentationerna finns det självklart utrymme att stanna kvar för frågor och mingel.

Datum: Fredag 26 oktober

Tid: 08:00 till 09:00 (frukost serveras 07:45)

Pris: Kostnadsfritt

Plats: Campus Gräsvik 3A, Karlskrona

Hjärtligt välkomna till oss på Advitum och Softhouse

Om vår partner Softhouse

Softhouse är ett konsultföretag som är riktigt bra på att utveckla lösningar med mjukvara och att utveckla människor och verksamheter. Detta har vi gjort sedan starten 1996 och idag är vi ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile. Totalt är vi cirka 200 anställda på plats i Stockholm, Malmö, Jönköping, Karlskrona, Kalmar och Växjö, varav ca 55 i Karlskrona.

Softhouse är ett privatägt icke noterat svenskt företag, som visat tillväxt och lönsamhet under alla år.

Vi behärskar alla former av mjukvaruintensiv utveckling, arbetar med spännande företag med världsledande teknik. Vi har en bred bas av kunder, allt från startupbolag till väl etablerade internationella företag. Vi har bred erfarenhet av end-to-end ansvar gentemot kunder som inte driver egen mjukvaruutveckling.

Anmäl dig till eventet Tillbaka

Anmälan

Anmäl dig till eventet "Frukostseminarie – mobilt arbetssätt" (18-10-26) genom att fylla i dina uppgifter nedan. Du får en bekräftelse av anmälan på mail.

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.