Webinarie - Citrix Netscaler SD-WAN - Advitum

Webinarie – Citrix Netscaler SD-WAN

Området Software Defined Networks ökar lavinartat och det som driver är kostnadsbesparingar och bättre användarupplevelser. Istället för att öka bandbredd på sina wan-länkar har många insett att det är effektivare att använda lösningar för att optimera och virtualisera sina WAN.

Citrix tillhör marknadsledarna inom detta område med sina lösningar baserade på Netscaler SD-WAN och man satsar väldigt mycket på att fortsätta utveckla produkten med många nya funktioner, bland annat anpassade till SMB-marknaden vilket är trevligt för den svenska marknaden.

Med Citrix Netscaler SD-WAN får man bland annat

  • Enkel redundans från lokalkontor till huvudkontor med inbyggd 4G modul
  • Kostnadseffektiv lösning med inbyggd brandvägg – endast en enhet på lokalkontor
  • Central backup, övervakning, konfiguration samt analys av hela miljön via en plattform
  • Undvika dyra uppgraderingar av bandbredd via exempelvis MPLS (SD-WAN optimerar alla trafik, inte bara Citrix XenApp/XenDesktop)

Missa inte detta tillfälle, anmäl dig redan idag på följande länk https://register.gotowebinar.com/register/6126271370552861186

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.