Inspirationsdagen 26 mars 2015 - Advitum

Inspirationsdagen 26 mars 2015

Publicerad 6 januari 2015 i Kundevent av Markus Persson

Notera sydöstra Sveriges kanske mest spännande evenemang redan idag i din kalender! Torsdagen den 26 mars  samlar vi på Advitum några av IT-branschens hetaste aktörer under en hel dags aktiviteter i Kalmar. Som deltagare kommer du att erbjudas ett antal intressanta seminariepass, ”hands-on – laborationer” samt möjlighet att träffa gamla bekanta, bygga nya nätverk och skapa affärsutveckling med kollegor och kompetenser inom IT-branschen.

Vad sägs om att t ex …

…få möjlighet att lära er av Windowsgurun Mikael Nyström från TrueSec?! Han kommer att dela med sig av stor insyn i, och erfarenhet av, Microsofts utbud.

…få prata med, prova på och bli presenterad senaste nytt och tänkvärda fakta av ett brett utbud av välkända talare, samarbetspartners och tekniska leverantörer?

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.