Kundcase – NTM

Publicerad 5 mars 2017 i Kundcase av Markus Persson

Advitum och NTM har tecknat ett avtal kring uppgradering av deras Citrix-miljö. I projektet ingår implementation av en lösning baserad på Citrix XenDesktop, fullt redundant mellan två datacenter för drygt 1 000 användare.

Advitum står för projektledning samt resurser för implementationen.

Christian Åvall, IT-Chef NTM

”Vi har valt att samarbeta med Advitum kring Citrix på grund av deras mångåriga erfarenhet av liknande uppdrag samt att vi tidigare arbetat tillsammans med deras konsulter” 

Markus Persson, VD Advitum

“Vi på Advitum är väldigt stolta och nöjda över att kunna hjälpa NTM med deras nya Citrix-plattform. Vi vill också passa på att tacka NTM för förtroendet”

Kontakt NTM:Christian Åvall

Kontakt Advitum:Markus Persson

NTM, Norrköpings Tidningars Media AB, bildades 2008 men koncernens historia sträcker sig ända tillbaka till 1758 då Norrköpings Tidningar bildades. I NTM-koncernen ingår idag ett brett spektrum av medier; lokala morgontidningar, gratistidningar, webbplatser, mobilkanaler och radiokanaler, sammanlagt kring 100 olika varumärken.. 

I NTM ingår också tryckerier, distributionsbolag, eventbolag, bolag för digitala skyltar, utvecklingsbolag för digitala medier, fastighetsbolag med mera.

NTM omsatte år 2015 cirka 1,8 miljarder kronor och har cirka 1400 årsanställda. Verkställande direktör och koncernchef är Lennart Foss.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.