Kährs Group - Trådlöst nätverk i världsklass - Advitum

kahrs-logo

Trådlöst nätverk i världsklass

Behovet

AB Gustaf Kährs tillverkar trägolv och finns på drygt 20 ställen runt om i världen. Stabil åtkomst till de olika IT-systemen är extremt viktigt oavsett vart man befinner sig. För att säkerställa denna åtkomst finns ett behov av modernt och snabbt trådlöst nätverk.

Lösningen

Tillsammans med Advitum utvärderade AB Gustav Kähr Ruckus trådlösa system och man märkte ganska snabbt att administration och prestanda var precis vad man önskade.

Utvärderingen resulterade i en implementation med två stycken Ruckus kontrollenheter samt ett antal accesspunkter, både för inom och utomhusbruk.

Resultatet

För AB Gustav Kährs användare innebär satsningen på Ruckus att man får en enkel, snabb och stabil nätverksåtkomst från alla koncernens olika kontor.

För IT-personalen medför implementationen av Ruckus att man centralt kan preparera, administrera och övervaka hela det trådlösa nätverket från en punkt.

Vad säger AB Gustaf Kähr?

“Med Ruckus fungerar det trådlösa nätverket precis som man alltid önskat sig, det är helt enkelt inga problem, det bara fungerar”

Håkan Appelqvist, Systemtekniker, AB Gustaf Kähr

Ladda ned som PDF

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.