Nyheter i Office 365 - Advitum

Nyheter i Office 365

Publicerad 10 mars 2017 i Okategoriserad av Seth Lindholm

Seth Lindholm, Advitum

Nu har Microsoft lanserat glada nyheter för er som prenumererar eller funderar på att börja prenumerera på Office 365.

I Microsofts roadmap för office 365 ligger det nu ännu en förbättring av mailbox storlek.

Standardstorleken för E3 och E5 kommer gå från 50GB till 100GB.

Mer spännande nyheter om office 365 kan man följa här https://products.office.com/en-us/business/office-365-roadmap

Har du frågor om vilken licensform som passar bäst eller vill du ha hjälp med att implementera office 365 i ert företag hjälper våra certifierade konsulter gärna till.

Allt från det lilla företaget som vill komma ifrån en Exchangeserver som stått och snurrat lite väl länge till stora projekt med flera tusen användare, single sign-on och ADFS har Advitum erfarenhet av.

Genom Microsofts Cloud Solutions Program får ni som kund en flexibel licensform där ni endast betalar för det ni nyttjar och kan från ena dagen till den andra gå från 1 användare till 1000 eller från 1000 användare till 1.

Advitum hjälper gärna med att ta fram er egen roadmap till office 365, kom på vår inspirationsdag den 6:e April (http://inspiration.advitum.se) och prata med våra konsulter.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.