Nytt ansikte - Pelle Sjögren - Advitum

Nytt ansikte – Pelle Sjögren

Publicerad 21 juni 2017 i Nyheter av Markus Persson

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Jag är öppen, positiv alltid nära till ett skratt. Engagerad med ett stort kundfokus och ödmjukhet. Sambo med tre bonusbarn och två egna vuxna barn. Hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Träning i alla former och en golfrunda när tid finnes.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Huvudinriktning inom teknisk projektledning/samordning. Med min kompetens inom infrastrukturella tjänster som SCCM,Virtualisering APP-V (packetering) så kommer jag gå in och stötta inom dessa områden också vid behov.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Jag har lång arbetslivserfarenhet inom IT-branschen i större organsiationer/företag  såsom Telia och Kalmar Kommun. Det blir spännande att arbeta i ett mindre företag som dessutom andas framåtanda och positivitet och inte minst att få möjlighet arbeta med tidigare kollegor som jag trivts bra med.

”Pelle kommer med sin långa erfarenhet från IT-branschen och större organisationer att tillföra Advitums kunder och medarbetare ett stort stöd kring projektledning och olika processer inom IT. Utöver dessa områden kommer Pelle även att stötta teamet som arbeter med applikationshantering.

Pelle påbörjar sin anställning hos Advitum 14 augusti 2017.

Tillbaka till nyheter

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.