Arbeta hos oss - Advitum

Arbeta hos oss

Advitum är i en tillväxtfas och söker hela tiden efter personal inom IT-infrastruktur som vill vara en del av vårt team. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, vårt engagemang och genuina intresse för kunders behov och utmaningar är förklaringar till våra framgångar.

Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet utöver erfarenheter i rekryteringen, där det viktigaste är att du har ambitioner, ett öppet sinne och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. I och med att våra kunder i huvudsak utgörs av större organisationer, med stora och komplexa miljöer, erbjuds du här möjligheter till en ständigt pågående kompetensutveckling.

Arbetet ställer stora krav på servicemedvetenhet och gott affärsmannaskap. Vi vill att du till sättet även är prestigelös och drivs av att finna lösningar på utmaningar som gör kunden nöjd. Andra egenskaper vi värdesätter är pedagogisk förmåga, ett stort engagemang och god samarbetsförmåga.

Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas i en prestigelös organisation där samarbete och ”vi”-känsla är naturligt.

Vi söker hela tiden efter personer med erfarenhet inom IT-infrastruktur inom bland annat följande områden

  • Microsofts molntjänster
  • Citrix
  • Vmware
  • Cisco
  • HP
  • Microsofts server och klientprodukter
  • Brandväggar

Skicka din spontanansökan till markus.persson@advitum.se eller slå en signal till Markus Persson på 070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.