Tjänster & Produkter - Advitum

Vilka behov har du just nu?

Det är lätt att bli hemmablind, säger ordspråket. På samma sätt är det i ett företag eller en organisation. Vardagens uppgifter, tempo och krav gör att du som it-tekniker/it-ansvarig sällan får tid över för kritisk granskning eller reflektion. Det är här vi kommer in i bilden, fundera någon minut, vad behöver du hjälp med just nu?

Skapa trygghet

När du behöver göra annat, men samtidigt sova gott om natten, kan vi bidra till avlastning, trygghet och säkerhet. På en väl genomarbetad plattform skapar vi tillsammans ett upplägg som passar dig, dina behov och resurser.

Läs mer

Lösa problem

Med friska ögon, och en grundläggande vilja att lösa aktuellt problem, tar vi oss an uppgiften på ett ödmjukt sätt. Vi lyssnar, diskuterar, delar med oss av erfarenhet, kunskap och kompetens samt föreslår en åtgärd.

Läs mer

Utveckla verksamheten

IT-branschen är fortfarande väldigt omogen och utvecklingen går oerhört snabbt framåt. Vi ser vår roll som en lots, vi ska hjälpa dig till en effektiv och säker IT-infrastruktur genom att utveckla rätt delar i infrastrukturen vid rätt tid och på rätt sätt.

Läs mer

Bemanning

Alla organisationer blir ibland tvungna att hantera resursbrist. Advitum finns då som en trygg partner, redo att stötta på det sätt som passar just Er bäst.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.