Utbildning - Advitum

Utbildning

När du har behov av att utvecklas

Advitum erbjuder teknikutbildningar och workshops inom företagets kompetensområden. Vår filosofi är att instruktören även ska ha praktisk erfarenhet som expertkonsult, vi tror nämligen att behållningen från utbildningen ökar om instruktören kan relatera till verkligheten i samband med frågor och diskussioner i klassrummet.

Vi erbjuder också samtliga våra kurser på plats hos er som kund om det passar er bättre, kontakta oss gärna så tar vi fram ett förslag som passar er.

Nedan hittar du vårt aktuella kursutbud

Marcus Wahlstam, Advitum

Allmän Information

Marcus Wahlstam har arbetat med Powershell i många år och kommer i denna kursen att dels gå igenom grunderna men även ge en hel de tips och råd baserat sin långa erfarenhet.

Kursen är uppdelad på tre dagar över tre veckor för att du som deltagare inte ska behöva vara frånvarande flera dagar i sträck.

Vid frågor om utbildningen, kontakta oss på info@advitum.se eller 0481-480 20

Innehåll

– Introduktion
– Översikt Powershell
– Objekt och Pipeline
– Powershell för fjärradministration
– Använda WMI/CIM
– (Hantera mjukvara med PackageManager)
– (Använda Desired State Configuration)
– Praktisk tillämpning av Powershell

Instruktör

Marcus Wahlstam

Plats

Hos Advitum på Kraftvägen 2 i Nybro

Pris

15 000 SEK exkl moms

Datum och anmälan:

Kursen är uppdelad på tre torsdagar i sträck med start 7 februari och övriga tillfällen är 14 februari samt 21 februari.

Anmälan längre ned på sidan. (OBS vid färre än 5 deltagare ställs kursen in)

Anmälan till kurs

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.