Utbildning - Advitum

Utbildning

När du har behov av att utvecklas

Advitum erbjuder teknikutbildningar och workshops inom företagets kompetensområden. Vår filosofi är att instruktören även ska ha praktisk erfarenhet som expertkonsult, vi tror nämligen att behållningen från utbildningen ökar om instruktören kan relatera till verkligheten i samband med frågor och diskussioner i klassrummet.

Vi erbjuder också samtliga våra kurser på plats hos er som kund om det passar er bättre, kontakta oss gärna så tar vi fram ett förslag som passar er.

Nedan hittar du vårt aktuella kursutbud

advitum-personal06bAllmän Information

Mikael Nyström, Microsoft MVP från TrueSec, har tagit fram labben för IT-proffs som vill lära sig alla funktioner i Windows Server och nyheterna i kommande 2016.

Migrera till Windows Server 2016, testa hands-on att installera, deploya och managera en Server-baserad miljö. Du kommer bland annat ha domänkontrollanter, remote desktop servrar, fil, print, cluster och virtualisering baserad på Hyper-V. Vi går även in på det grafiska gränssnittet och PowerShell under labben. Starta från noll och när du är färdig har du en fullständig infrastruktur baserad på Windows Server 2016

Vi ger dig mängder med användbara verktyg, metoder och tips baserade på våra samlade erfarenheter under TAP-programmet för kommande Windows server. Fokus ligger på praktiska övningar i denna labb, men vi tittar även på nyheterna i kommande Windows Server.

Innehåll

-Windows Server ref images
-Hyper-V, Hyper-V Cluster, Switchar (inklusive NAT), Nestlad Hyper-V
-Virtuella maskiner med virtuella TPM chip
-Nano Server med PowerShell direct
-Active Directory, DNS, DHCP med UI och PowerShell
-Installera Server Roller med PowerShell eller MDT
-Bygga en komplett Remote Desktop Lösning, med eller utan VDI
-Installera och konfigurera Storage Spaces Direct och Storage Replica
-Inventera och Hantera hälsotillstånd vi Server Manager och PowerShell
-Anpassa MDT och PowerShell för Server utrullning.
-Migrera roller och funktioner till Windows Server 2016
-Anpassa AntiMalware för olika roller i Windows Server 2016
-Säkra Windows Server med Device Guard, Credential Guard, och Host Guardian Services

Instruktör

Stefan Hultgren

Pris

20 999

Datum och anmälan:

klicka HÄR

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.