IT-säkerhetsanalys

Denna analys är en praktisk och pragmatisk genomlysning av er organisations IT-säkerhet som utgår ifrån ett antal frågeställningar som uppdateras i takt med att aktuella cyberhot förändras.

Efter genomgången analys erhåller ni som kund en rapport från Advitum som innehåller beskrivning av nuläge, föreslagen åtgärd, konsekvensbeskrivning vid utebliven åtgärd samt en prioriterad åtgärdslista.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Modig Machine Tool - IT-säkerhetsanalys

Modig Machine Tool grundades 1947 med målsättningen att bygga maskiner i världsklass och än idag leder man utvecklingen kring att tillverka maskiner för exempelvis flygindustrin. Med 11 000 levererade enheter står varumärket Modig för kvalité och förtroende. Precis som alla andra organisationer behöver man dock ständigt utvärdera sin IT-säkerhet.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.