Microsoft 365 molnbackup - Advitum

Microsoft 365 molnbackup

Saknar du egen infrastruktur?

Backup är fortfarande ett måste, Advitum erbjuder backup av Microsoft 365 som omfattar – Exchange, Sharepoint, OneDrive och Teams

Microsoft 365 ger dig möjlighet att arbeta flexibelt. Det ger dig dock ingen regelrätt backup, ansvaret för backup av data ligger på kunden. Med hjälp av Advitums tjänst så löser du det enkelt och behöver inte oroa dig för att stå utan backup den dagen det behövs.

Automatiskt, enkelt och användarvänligt

Backup sker automatiskt och du har även möjlighet att själv starta en backup via ett användarvänligt gränssnitt. Här har du även möjlighet att exportera ut enstaka maillådor, mail eller filer. Ni kan själva välja vilka konton som ska hanteras i backupen eller att ställa in så att det sker per automatik.

Säkerhet och efterlevnad

Backupen är under förflyttningen till lagringen krypterad med AES 256-bit kryptering. Du som kund håller i nyckeln för kryptering.

Tjänsten testas årligen för att kontrollera att externa hot inte har möjlighet att nå kunddata.

Hantering av Microsoft 365 backupen görs i ett användarvänligt gränssnitt där man med enkelhet kan lägga till och ta bort administratörer och användare. Man kan även se vad användare har gjort vilket gör att det blir enkelt att följa vem som gjort vad och när det har gjorts.

Backup av Teams – Helt automatiskt!

Vår tjänst erbjuder backup och återställning av Teams helt automatiskt. Tjänsten integrerar med Microsofts API. Det gör att ni inte längre behöver spara eller arkivera Teams med rädslan att det ska vara svårt att återställa. Tjänsten omfattar även backup av Exchange, SharePoint och OneDrive.

Vill du veta mer, kontakta

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.