Microsoft 365 Workshop

Advitums Microsoft 365 Workshop är en heldagsworkshop vars syfte är att hjälpa dig som kund att definiera ett nuläge samt skapa en handlingsplan kring Microsoft 365 baserat på möjligheter och begränsningar i kundens organisation samt strategier och visioner kring nyttjande av molntjänster.

Efter utförd workshopdag kommer Advitum att sammanställa resultatet i en skriftlig rapport med nuläge samt beslutad handlingsplan.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Elajo - Microsoft 365 Workshop

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med bred kompetens och kunnig personal. Med fokus på energieffektivisering, hög kvalité och unika lösningar vill vi öka våra kunders konkurrenskraft och vara en attraktiv affärspartner. Som många andra organisationer är Elajo mitt uppe i en molnresa vilket innebär många nya utmaningar.

Läs mer

MER INFORMSTION

Publicerad 2020-01-20

Azure MFA on-prem end of life

Från och med 1 juli 2019 så kan man inte längre genomföra nya implementationer med en loka...

Läs mer
Publicerad 2019-05-19

Vad är skillnaden mellan Microsoft 365 och Office 365?

Alla känner till Office 365 men inte alla känner till storebror Microsoft 365, här berätta...

Läs mer
Publicerad 2019-02-16

Bloggat - Nyheter i Microsoft 365

Utvecklingen inom Microsoft 365 fullständigt exploderar och antalet nya funktioner acceler...

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.