WiFi - Advitum

WiFi som tjänst

Helhetslösning för WiFi

Känn lättnaden när Advitum hanterar ert trådlösa nätverk. I vår tjänst ingår hårdvara, licenserna, kontroller, drift, övervakning och underhåll. Går något sönder eller behöver åtgärdas så står våra expertkonsulter redo.

Fördelar med att prenumerera på WiFi som tjänst

Oavsett om ni har ett eller tio kontor i landet så hanteras alla trådlösa nätverk i en och samma portal som du kan komma åt från vilken enhet som helst. Hårdvara och underhåll sköts av oss på Advitum och ni har alltid den senaste tekniken. En fast månadskostnad per accesspunkt gör det enkelt att förutse kostnader. Advitums expertkonsulter är de som sköter om ert trådlösa nätverk och kommer med råd och analyser innan det blir problem. Tjänsten inkluderar hårdvara, mjukvara, installation, övervakning och drift av ert trådlösa nätverk.

Framtidssäkrad med den senaste hårdvaran

När kontraktstiden löper ut uppgraderar vi så klart hårdvaran inför nästa period, allt ingår i vår fasta månadsavgift. Hur lång tid man väljer att prenumerera på tjänsten beror helt på era förutsättningar och önskemål, tjänsten kan alltid utökas under avtalstiden.

Kontroller sköter vi och du har så klart möjlighet att logga in och se ditt nätverk från vilken enhet som helst. Uppdateringar sköts av Advitum och du slipper oroa dig över att sakna viktiga säkerhetsuppdateringar eller nya features, vi löser det helt enkelt åt dig.

Support

Felanmälan sker via e-post service@advitum.se eller telefon till vår ServiceDesk 0481- 48020. Kostnadsfritt utbyte av trasig hårdvara ingår i det fasta månadspriset.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Bolist - Trådlöst nätverk som tjänst

Hos Bolist i Mönsterås finns alla tillbehör och material till dina byggprojekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. En fungerande och bekymmersfri IT-miljö är oerhört viktigt för att kunna erbjuda kunder snabb service och det trådlösa nätverket är en central och viktig del.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.