Cisco ASA - Advitum

Cisco ASA

Cisco ASA är en modern brandväggs/VPN-lösning med ett stort antal funktioner för ökad säkerhet och spårning där man enkelt kan lägga till olika moduler efter hand. Cisco ASA finns i ett stort antal modeller för att passa olika behov såsom centrala datacenter, lokalkontor men även hemmakontor.

Advitum erbjuder hela kedjan av tjänster kring Cisco ASA såsom förstudie, implementation, utbildning, felsökning med mera.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Electra Sweden AB - Cisco ASA

Electra Sweden AB har en lång tradition inom hemelektronik och telekom och Electras erbjudande har utvecklats i takt med marknadens förändringar och behov. Idag erbjuder Electra koncept och tjänster inom handel och logistik till butikskedjor, e-handlare och företag inom alla tänkbara branscher. Med kunder inom hela Norden ställs stora krav på ändamålsenliga IT-lösningar, bland annat för åtkomst.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.