Citrix Networking - Advitum

Citrix Networking

I dagens uppkopplade värld är det viktigare än någonsin med en stabil och säker förbindelse. Citrix är världsledande inom områdena ADC (Application Delivery Controller) samt SD-WAN (Storage Defined Wide Area Network).

Med hjälp av ADC och SD-WAN har vi på Advitum hjälpt många kunder med utmaningar kring publicering av applikationer, optimera WAN-förbindelser, virtualisera WAN-förbindelser, lastbalansera kritiska funktioner och mycket mera.

Har du en utmaning kring någon av dessa områden, tveka inte att kontakta oss så visar vi gärna hur vi hjälpt andra som haft samma utmaningar.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Yaskawa - Globalt SD-WAN med Citrix

Yaskawa Nordic AB tillverkar industrirobotar och finns på drygt 20 ställen i Europa och betydligt fler worldwide. Att ha en global verksamhet ställer stora krav på ett väl fungerande datanätverk och 2017 tog man beslutet att inför en så kallad SD-WAN lösning från Citrix.

Läs mer

mer information

Publicerad 2020-07-07

Säkerhetsuppdatering för Citrix ADC "Netscaler" samt SD-WAN

Säkerhetsuppdatering för Citrix ADC "Netscaler" samt SD-WAN. Vi på Advitum rekommendera...

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.