Igel - Advitum

Igel

Tunna klienter är i många fall ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella PC-klienter där livstiden i många fall är det dubbla jämfört med en PC. Även kostnader förknippade med administration och underhåll understiger ofta kostnader för traditionella PC-klienter med bred marginal.

Personalen på Advitum har arbetat med Igels sortiment sedan 2005 och har en gedigen erfarenhet och viktig kunskap kring när det är rätt med en tunn klient, men minst lika viktigt, när det inte är rätt med en tunn klient.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Växjö Pastorat - Igel tunna klienter

Svenska kyrkan har en nationell central lösning baserad på Citrix dit alla pastorat i Sverige har möjlighet att ansluta sig till. När Växjö pastorat tog steget att börja använda den centrala lösningen uppstod ett behov av en enkel och kostnadseffektiv klientlösning.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.