IT-Arkitekt - Advitum

IT-Arkitekt

I visa fall kan det vara svårt att få en övergripande bild av sin IT-infrastruktur. Det kan bero på att man inte har kompetens kring alla olika delar eller att många olika intressenter har varit inblandade i utvecklingen av miljön.

I andra fall kan man behöva externa ögon vid exempelvis större förändringsprojekt eller implementationer med flera parter.

Här kommer våra IT-arkitekter in i bilden med 15-20 års erfarenhet av större komplexa IT-miljöer och erfarenhet från många olika utmaningar. Om du tar hjälp av en IT-arkitekt från Advitum får du en opartisk resurs som fungerar som ett stöd för er IT-organisation och kan delta i olika projekt, utredningar, nulägesanalyser eller liknande som ska utföras.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

NKT - Erfaren IT-arkitekt

NKT tillverkar kablar för många olika ändamål och levererar lösningar worldwide. I en teknikintensiv bransch med tillverkning dygnet runt, året runt har man stort behov av att ha ändamålsenliga och pålitliga IT-lösningar.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.