Microsoft Endpoint Manager - Advitum

Microsoft Endpoint Manager

Microsoft Endpoint Manager är Microsofts lösning för klienthantering och består i grunden av Intune och Configuration Manager. Intune och Configuration Manager tillsammans med funktionen Co-management som kopplar ihop CM och Intune ger ett komplett verktyg för hela livscykeln kring hantering av alla typer av enheter. I MEM ingår ett stort antal integrerade funktioner där bland annat Intune, CM, Autopilot, Desktops Analytics, Microsoft Defender ATP och Azure AD är centrala moduler som tillsammans ger organisationen full kontroll.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Yaskawa - Microsoft Endpoint Manager

Yaskawa Nordic AB tillverkar industrirobotar och finns på drygt 20 ställen i Europa och betydligt fler worldwide. Att ha en global verksamhet ställer stora krav på ett väl fungerande system för hantering av klienter och applikationer.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.