Ruckus - Advitum

Ruckus

Ruckus lösningar för trådlösa nätverk är troligen mest kända för sin WiFi-täckning där de genom åren konsekvent vunnit majoriteten av oberoende tester som de deltagit i. Genom åren har det också visat sig att Ruckus gränssnitt för administration tillsammans med flexibilliteten vid ett implementationsprojekt har inneburit stora vinster för våra kunder som valt att standardisera på Ruckus.

Vår erfarenhet av ett stort antal projekt kring trådlösa nät är att användarens prestanda och stabillitet är det som räknas på sista raden och där står helt enkelt Ruckus fortfarande utan konkurrens.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

Kährs Group - Trådlöst nätverk i världsklass

AB Gustaf Kährs tillverkar trägolv och finns på drygt 20 ställen runt om i världen. Stabil åtkomst till de olika IT-systemen är extremt viktigt oavsett vart man befinner sig. För att säkerställa denna åtkomst finns ett behov av modernt och snabbt trådlöst nätverk.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.