SMS Passcode

I olika undersökningar kan man konstatera att införande av multifaktorautentisering minskar dataintrång beroende på svaga lösenord/läckta användaruppgifter med upp till 99,9%. SMS Passcode är en världsledande lösning för MFA och har många inovativa funktioner som underlättar för användarna samtidigt som säkerheten behålls på en hög nivå.

Vi på Advitum har genomfört många projekt kring SMS Passcode och kan hjälpa er med era utmaningar oavsett om ni är på väg att införa en MFA lösning eller om ni använt SMS Passcode under en period.

Vill du veta mer, kontakta

HUR ANDRA ORGANISATIONER GJORT

AB GUSTAV KÄHR - ADAPTIV MFA

AB Gustav Kährs medarbetare har i många fall stort behov av att komma åt IT-systemen även på resande fot och för att kunna erbjuda det på ett säkert sätt var det självklart för IT-avdelningen att implementera så kallad MFA (Multifaktor Autentisering).

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.