Veeam - Advitum

Veeam

Att säkerhetskopiera organisationens data är en av de viktigaste funktionerna för en IT-avdelning och där erbjuder vår samarbetspartner Veeam ett komplett utbud där det naturligtvis finns lösningar för on-premise, hybrid-cloud samt cloud.

Med Veeams olika funktioner för att säkerställa möjligheten att vid alla olika scenarier alltid kunna återställa en IT-miljö erhåller organsiationen en stor trygghet, dock krävs alltid att man gör läxan och bygger sitt skydd utifrån sin egen organisations krav och förutsättningar.

Under vår långa erfarenhet tillsammans med Veeam har vi vid flertalet tillfällen sett hur ett väl planerat skydd för dataförlust räddat många timmars extrajobb eller ännu allvarligare konsekvenser som förlorade kunder och stora ekonomiska negative effekter.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

BERGS TIMBER - VEEAM

Bergs Timber AB är en koncern inom skogsindustrin som producerar och säljer sågade och vidareförädlade trävaror. Koncernens IT-miljö är komplex och kravet på tillgänglighet och säkerhet är hög.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.