Vmware

Vmware är mest kända för sin virtualiseringsplattform vSphere där man genom åren dominerat marknaden för servervirtualisering vilket man fortfarande gör i många fall. Väljer man att standardisera på Vmware får man en stabil och effektiv plattform där man dynamiskt kan växa i takt med att kraven ökar. Funktionerna för Private Cloud / Hybrid Cloud gör att man transparent kan börja använda olika publika molntjänster som integreras i den befintliga plattformen.

Vill du veta mer, kontakta

hur andra organisationer gjort

ABB - Hög tillgänglighet med Vmware

ABB i Figeholm tillverkar elektriskt isolationsmaterial som ark och laminat samt isolationskomponenter av presspan. Komponenterna säljs till kunderna som sammansatta och förmonterade satser samt kompletta satser packade i monteringsordning. Kraven på IT-miljön i samband med produktionen är höga och tillgängligheten är oerhört viktig.

Läs mer

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.