Om oss - Advitum

Om Advitum

Advitum är inte som andra

Advitums vision är “att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare”. Visionen är vår övergripande ledstjärna och guidar alla medarbetare hos Advitum i vardagens många olika situationer.

På ett ödmjukt sätt vill vi sticka ut hakan och säga att Advitum är lite mer. Vi vänder oss till kunder, inom både privat och offentlig sektor, som vill skaffa nya IT-system och/eller förädla befintliga och förstärka medarbetarnas kompetens. Produkter, tjänster, service och utbildning inom IT-infrastruktur är basen i vår verksamhet. Men det som just du behöver skapar vi tillsammans! 365 dagar om året, 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet finns vi till hands för de som behöver oss allra mest. För oss är IT och digital infrastruktur mer än hårdvara, det är livsnerven i vår vardag.

 

Vi vill ge dig växtkraft

På en bred plattform av erfarenhet, kunskap och kompetens möter vi våra kunder på den nivå som han/hon är. Efter drygt 15 år i branschen vet vi att alla har olika förutsättningar, behov, förväntningar och krav. Det har vi tagit fasta på! Ingen är den andra lik, men för oss är alla lika viktiga. Med hög ambitionsnivå, stort personligt engagemang och en professionell syn på IT, infrastruktur och omvärlden bidrar vi till att både kunskap och människor växer.

Lönsamt på sista raden, enkelt och tryggt på vägen dit

På många sätt är vi flexibla, men när det handlar om kvalitet, kompetens och effektivitet kompromissar vi aldrig. Vårt mål är att införa IT-infrastruktur på det sätt som är mest effektivt och värdefullt för dig. Hårdvara och produkter erbjuds av många, men när du samarbetar med Advitum får du en fungerande vardag. Vi tänker långsiktigt även när vi löser akuta problem, och vi drivs av tron på att skräddarsydda lösningar bidrar till avlastning, ökad funktionalitet och tillväxt.

Korta beslutsvägar, högt i tak och operativa ägare som brinner för uppgiften ger utrymme för ekonomiskt effektiva lösningar och mätbara resultat. Vi möter dig med trygghet och ett stort leende när du behöver det som allra bäst. För oss är IT både hjärta och hjärna. Advitum är inte som andra.

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.